Tuotteet

Käyntikortit

Käyntikortit

Laadukkaat käyntikortit nopeasti ja edullisesti. Toimitukset koko Suomeen muutamassa päivässä.

Tarjouspyyntö

Esitteet

Esitteet ja flyerit

Eri kokoiset esitteet ja flyerit laadukkaille papereille. Esitteet voidaan toteuttaa joko yksi- tai useampisivuisia, tai taitettuina versioina. Flyerit ovat taas pienikokoisia mainoksia, joko yksi- tai kaksipuoleisina.

Tarjouspyyntö

Lehdet

Lehdet

Laadukkaat mainos-, yhdistys- ja asiakaslehdet. Tarvittaessa myös suunnittelu-, osoitteistus- ja postituspalvelut. Pienet ja isot painosmäärät nopeasti.

Tarjouspyyntö

Pääsyliput

Pääsyliput, arpajaisliput, kupongit ja tapahtumapassit

Numeroidut, perferoidut liput eivät ole kopioitavissa. Kuponkien avulla vauhditat myyntiä. Vip-passit teemme kestäville kartongeille personoituna.

Tarjouspyyntö

Tuotekatalogit, vuosikertomukset, vihkoset, hinnastot ja manuaalit

Painamme paljon laadukkaita kirjoja, vihkoja ja manuaaleja – pieniä ja isoja määriä. Kauttamme onnistuu tarvittaessa myös taittotyö.

Tarjouspyyntö

Lomakkeet

Jäljentävät lomakkeet

Toimivat hyvin tilanteissa joissa ei ole mahdollista tulostaa asiakirjoja paperille. Tyypillisiä käyttötilanteita – rahtikirjat, lähetteet, saatteet, myyntisopimukset, KUITTIVIHKOT, KONETYÖLISTAT VIITENUMEROIDUT PANKKISIIRTO LOMAKKEET , TYÖTUNTIVIHKOT ja luovutusasiakirjat
Toimitamme lomakkeet tarvittaessa neliväripainatuksella ja yhdessä setissä voi olla useita jäljentäviä osia.

Tarjouspyyntö

Kirjekuoret

Kirjekuoret

Lähetä meille logo – me hoidamme loput. Vaikka 100 kpl erä personoituna ja nelivärikuvilla painettuna. Laadukkaalla kirjekuorella herätät vastaanottajan mielenkiinnon ja sen avulla voit rakentaa yrityksesi ilmettä. Voit tilata kirjekuoret painettuna vastaanottajan tiedoilla. Logon lisäksi kirjekuoreen voidaan painaa markkinointiviestiä kuten tuotekuvia sekä personoida kuori vastaanottajan tiedoilla.

Tarjouspyyntö

Tarrat

Tarrat ja etiketit

Laaja valikoima eri kokoisia ja muotoisia tarroja sisä- ja ulkokäyttöön. Voimme painaa personoidut tarrat ja etiketit tuotteisiisi.

Tarjouspyyntö

Julisteet ja Roll-upit

Meiltä laadukkaat Roll-upit ja julisteet niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Nopeasti ja edullisesti julisteet A3 koosta ylöspäin.

Tarjouspyyntö

Kalenterit

Kalenterit

Seinäkalenterit omilla kuvilla personoituna on hyvä lahja yritysasiakkaille tai kotiin – nimillä tai ilman. Painosmäärä voi olla pieni tai iso.

Tarjouspyyntö

Kortit ja kutsut

Hääkutsu, messukutsu, avajaiskutsu, merkkipäiväkutsu tai mikä muu kutsu tahansa – se kannattaa tehdä laadulla, erikoismateriaalilla ja efekteillä. Näin kerrot vastaanottajalle, että hän on tärkeä ja arvostat häntä.

Kiitoskortti ja postikortti – mahdollisuuksia on paljon. Painamme kiiltävät, metalloidut, kulta ja hopea efekteillä varustetut kortit ja kutsut. Leimakortilla sitoutat asiakastasi käyttämään palvelujasi uudelleen tai alennuskortilla houkutat asiakkaan tutustumaan palveluusi tai tuotteeseen. Alennuskortilla parannat menekkiä tuoteryhmässä jota haluat myydä.

Tarjouspyyntö

Kirjat

Kirjat

Valmistamme kovakantisia ommeltuja kirjoja pieniä ja suuria määriä. Omakustanne kirjat esim. kuumaliimasidonalla ja kartonki kannella

Tarjouspyyntö

Leimasimet

Leimasimet omalla logolla tai tekstillä. Toimitukset ympäri Suomen.

Tarjouspyyntö