Tuotteet

Käyntikortit

Meiltä saat laadukkaat käyntikortit nopeasti ja edullisesti. Painamme laadukkaat käyntikortit ja toimitamme ne kaikkialle Suomeen muutamassa päivässä.

Tarjouspyyntö

Esitteet

Laadukas esite on on yrityksesi käyntikortti ja brändin rakentaja. Tarvitset sitä kun haluat luoda laadukasta mielikuvaa tuotteestasi tai yrityksestäsi. Tarvitset sitä myös silloin, kun asiakkaasi hakee tietoa. Messuilla ja myyntitilanteessa esite on korvaamaton apuväline.

Monitaitto esitteet

Taitetut esitteet toimivat erityisen hyvin YRITYKSESI MARKKINOINNISSA.

Tarjouspyyntö

Flyerit

Flyeri on nopea ja tehokas tapa kertoa palveluista tai tuotteistasi. Se toimii monessa eri paikassa kuten hotellin aulassa, myymälässä tai yhteistyökumppanillasi – näin tavoitat potentiaalisen asiakkaan. Toimitamme personoidut lehtiset ja flyerit myös suoraan vastaanottaja tiedoilla tai massapostituksena.

Tarjouspyyntö

Lehdet

Yrityslehti, järjestölehti, yhdistyslehti, seuralehti, ammattilehti, tuotelehti on tutkimusten mukaan huomattavasti sähköistä lehteä mukavampi lukea ja vastaanottajat arvostavat niitä. Painetun lehden elinkaari on huomattavasti pidempi kuin sähköisen. Voimme painattaa vastaanottajan tiedot lehteesi ja postittaa sen puolestanne. Painamme pienet ja isot painosmäärät nopeasti.

Tarjouspyyntö

Pääsyliput, arpajaisliput, kupongit ja tapahtumapassit

Numeroidut, perferoidut liput eivät ole kopioitavissa. . Kuponkien avulla vauhditat myyntiä. Vip passit teemme kestäville KARTONGEILLE personoituna.

Tarjouspyyntö

Tuotekatalogit, vuosikertomukset, vihkoset, hinnastot ja manuaalit

Painamme paljon laadukkaita kirjoja, vihkoja ja manuaaleja – pieniä ja isoja määriä. Kauttamme onnistuu tarvittaessa myös taittotyö.

Tarjouspyyntö

Jäljentävät lomakkeet

Toimivat hyvin tilanteissa joissa ei ole mahdollista tulostaa asiakirjoja paperille. Tyypillisiä käyttötilanteita – rahtikirjat, lähetteet, saatteet, myyntisopimukset, KUITTIVIHKOT, KONETYÖLISTAT VIITENUMEROIDUT PANKKISIIRTO LOMAKKEET , TYÖTUNTIVIHKOT ja luovutusasiakirjat
Toimitamme lomakkeet tarvittaessa neliväripainatuksella ja yhdessä setissä voi olla useita jäljentäviä osia.

Tarjouspyyntö

Kirjekuoret

Lähetä meille logo – me hoidamme loput. Vaikka 100 kpl erä personoituna ja nelivärikuvilla painettuna. Laadukkaalla kirjekuorella herätät vastaanottajan mielenkiinnon ja sen avulla voit rakentaa yrityksesi ilmettä. Voit tilata kirjekuoret painettuna vastaanottajan tiedoilla. Logon lisäksi kirjekuoreen voidaan painaa markkinointiviestiä kuten tuotekuvia sekä personoida kuori vastaanottajan tiedoilla.

Tarjouspyyntö

Tarrat ja etiketit

Laaja valikoima eri kokoisia ja muotoisia tarroja sisä- ja ulkokäyttöön. Voimme painaa personoidut tarrat ja etiketit tuotteisiisi.

Tarjouspyyntö

Julisteet ja Roll-upit

Meiltä laadukkaat Roll-upit ja julisteet niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Nopeasti ja edullisesti julisteet A3 koosta ylöspäin.

Tarjouspyyntö

Kalenterit omilla kuvilla

Seinäkalenterit omilla kuvilla personoituna on hyvä lahja yritysasiakkaille tai kotiin – nimillä tai ilman. Painosmäärä voi olla pieni tai iso.

Tarjouspyyntö

Wanhat kalenterit

Eco-Print valmistaa myös seinäkalenterit vanhoista kuvista. Seinälle laitettuna kaleterin koko on A3. Tällä hetkellä teemme upeita, nostalgisia kaupunkikalentereita, jotka ovat erinomainen lahja esimerkiksi pukinkonttiin.
Kaupunkikalentereiden lisäksi voimme painaa kalentereita samalla mallilla esimerkiksi juhlavuotta viettäville yrityksille ja yhteisöille.
Myös muut kalenterit onnistuvat kauttamme: esimerkiksi laadukkaan luontokalenterin painamisesta meillä on useiden vuosien kokemus.

Lisätietoja kalentereista Tarjouspyyntö

Kortit ja kutsut

Hääkutsu, messukutsu, avajaiskutsu, merkkipäiväkutsu tai mikä muu kutsu tahansa – se kannattaa tehdä laadulla, erikoismateriaalilla ja efekteillä. Näin kerrot vastaanottajalle, että hän on tärkeä ja arvostat häntä.

Kiitoskortti ja postikortti – mahdollisuuksia on paljon. Painamme kiiltävät, metalloidut, kulta ja hopea efekteillä varustetut kortit ja kutsut. Leimakortilla sitoutat asiakastasi käyttämään palvelujasi uudelleen tai alennuskortilla houkutat asiakkaan tutustumaan palveluusi tai tuotteeseen. Alennuskortilla parannat menekkiä tuoteryhmässä jota haluat myydä.

Tarjouspyyntö

Kirjat

Valimistamme kovakantisia ommeltuja kirjoja pieniä ja suuria määriä. Omakustanne kirjat esim. kuumaliimasidonalla ja kartonki kannella

Tarjouspyyntö